In Dit Artikel:

Als u een contractmedewerker bent die een dagloon ontvangt, krijgt u een bepaald geldbedrag voor elke dag dat u werkt. Er zijn tijden dat u uw jaarsalaris misschien nodig heeft of wilt weten, en dit kan een uitdaging zijn, omdat u misschien niet weet hoeveel dagen u daadwerkelijk binnen een jaar gaat werken. Het berekenen van een jaarsalaris van een dagboekpagina vereist een beetje giswerk en wat basis wiskunde.

Stap

Vermenigvuldig het aantal dagen dat u per week werkt met 52. Bijvoorbeeld, als u 5 dagen per week werkt, dan is 5 X 52 = 260.

Stap

Trek het aantal vakantiedagen af ​​van het jaar waarop u recht hebt of verwacht te nemen van het bedrag dat u in stap 1 hebt berekend. Als u bijvoorbeeld verwacht 10 dagen vrij te nemen, dan is 260 - 10 = 250.

Stap

Trek het aantal vakantiedagen waarvan u recht hebt of verwacht te nemen af ​​van het bedrag dat u in stap 2 hebt berekend. Bijvoorbeeld, als u weet dat u niet zult werken voor Memorial Day, Four Four, Labor Day, Thanksgiving en Christmas Day, dan 250 - 5 = 245.

Stap

Vermenigvuldig het aantal dat u in stap 3 hebt berekend met uw dagloonloon. Als u bijvoorbeeld $ 70 per dag verdient, dan is 245 * $ 70 = $ 17.150.


Video: General Agreement on Tariffs and Trade (GATT) and North American Free Trade Agreement (NAFTA)