In Dit Artikel:

Potentiële barmannen moeten een vergunning krijgen om alcohol in Tennessee te serveren. Om een ​​Tennessee Alcohol Beverage Commission-serververgunning te verkrijgen, moeten barmannen een vijf uur durende alcoholbewustzijnstraining volgen die is goedgekeurd door de Tennessee Alcohol Beverage Commission. Inhoud van het programma omvat een beoordeling van het alcoholgehalte in het bloed, de mate van alcoholabsorptie en de effecten van alcoholgebruik. Toekomstige barmannen leren ook om te bepalen in welke situaties serverinterventie, niet-confronterende manieren van communiceren en hoe te reageren op dronken en minderjarige drinkers nodig zijn. Bartenders hebben 61 dagen vanaf de datum van huur om de cursus te voltooien, en de vergunning blijft vijf jaar geldig.

Stap

Ten minste 18 jaar oud zijn zonder misdrijfveroordelingen in de voorgaande vier jaar, en geen misdrijfovertredingen met betrekking tot de verkoop van alcohol, bier, schema I of II gereguleerde stoffen, seksegerelateerde misdaden of verduistering in de afgelopen acht jaar. Vergunningaanvragers kunnen in de afgelopen vijf jaar geen ingetrokken serververgunningen hebben in andere rechtsgebieden. De commissie geeft geen vergunning af aan een persoon met een eigendomsbelang in een groothandel of detailhandel-inrichting voor sterke drank, of iemand met een ingetrokken biervergunning of -vergunning in de afgelopen acht jaar. 'Liquor-by-the-drink' verwijst naar restaurants, hotels of privéclubs die alcohol met een inhoud van meer dan vijf procent verkopen, zoals sterke drank en wijn.

Stap

Maak een programma op een professionele barmanschool voordat je de alcoholcursus gaat volgen. Het bijwonen van een barmanschool biedt complete instructies over bartending en helpt bij het vinden van een gewenste positie.

Stap

Bezoek de website van de Tennessee Alcohol Beverage Commission om een ​​lijst met goedgekeurde alcoholbewustmakingsprogramma's met bijbehorende trainers te krijgen (zie 'Bronnen'). Neem contact op met of bezoek lokale restaurants die alcohol serveren om te informeren naar de cursus. Zoek naar een certificeringslicentie voor de Commissie. Vraag om de gedrukte materialen die voor de cursus worden gebruikt te bekijken. Alle commissie-gecertificeerde programma's zullen hebben: "Dit programma is gecertificeerd door de Tennessee Alcohol Beverage Commission als momenteel voldoet aan de vereisten van de Alcohol Server Verantwoordelijkheid en Training Act van 1995" op al het gedrukte materiaal dat in het programma wordt gebruikt.

Stap

Woon de cursus bij op een publiek toegankelijke locatie. Registreer niet voor een online cursus; het voltooien van online cursussen voldoet niet aan de vergunningseisen van Tennessee. Neem contact op met de trainer vermeld onder het gewenste programma om te registreren. De eerste servers hebben 61 dagen om de cursus te volgen nadat ze een positie als server hebben geaccepteerd. Betaal de vergoeding. Vanaf september 2011 variëren de klassenprijzen van $ 60 tot $ 75.

Stap

Volg de cursus en sla het schriftelijk examen met goed gevolg af. Toekomstige servers moeten slagen voor de schriftelijke test met een cijfer van 70 procent of beter om een ​​serververgunning te ontvangen. Als het programma een hogere beoordeling vereist, moet de server zich houden aan de richtlijn van dat programma. Een student heeft 30 dagen om mislukte examens opnieuw af te leggen. Studenten die de test niet binnen 30 dagen opnieuw doen, moeten de training een tweede keer voltooien.

Stap

Verkrijg de applicatie en het certificaat na het voltooien van het programma. De trainer biedt de applicatie en het certificaat. Dien het certificaat en de notariële aanvraag in bij de commissie samen met een aanbrengkosten van $ 20, vanaf september 2011. Aanvragers kunnen per post een postwissel indienen bij het commissieadres van de aanvraag. In sommige gevallen dient de trainer de aanvraag en het honorarium namens de student in. Aanvragers kunnen de aanvraag ook persoonlijk indienen bij de kantoren van Chattanooga, Knoxville, Memphis of Nashville tussen 8 uur en 16 uur 's ochtends. De kosten moeten in de vorm van een postwissel of een cheque van een kassier zijn. Aanvragers moeten vergunningsaanvragen indienen binnen een jaar na voltooiing van de cursus.


Video: Amazing Singing Bartender in Nashville - SUBSCRIBE